Är det någon som tror på att diskussionen är avslutad?

efter timtal av diskussioner kom då till slut beskedet. Wanja Lundby-Wedin sitter kvar. Sossarnas partisekreterare, Baylan, säger att det är ett bra beslut. LO säger också att det är ett bra beslut. Den gemensamma nämnaren är att de alla säger att nu är debatten avslutad. Nu har man satt punkt för diskussionen. Oj säger jag bara. Tror man verkligen att debatten är avslutad? Vilken värld lever de i? Diskussionen kommer att fortsätta, många har tappat förtroendet för Wanja.  Jag har inga synpunkter detta… vi är många som kommer följa diskussionen med spänning… politisk humor på hög nivå.

10 kommentarer

Filed under politik

10 responses to “Är det någon som tror på att diskussionen är avslutad?

 1. Träffsäker film om Wanja och bonusar som ripoff på gammal Tele2-reklam. Kort och bloggvänlig ;)

 2. norah4you

  Vanja tävlar vidare skrev jag förut i min blogg. Sedan dess har Mona Sahlin uttryckt sitt stöd. Väldigt vad de båda damerna lägger kraft i att få komma högst upp på Alliansens reklampelare….

 3. Christer Borgström

  Ja dessa damer ska ju ro samma båt, så att alliansen vinner även nästa val. Tror inte att de vill vinna när det fortarande är kris i landet. De vet med sig att de inte är kompetenta för det. Sammtidigt finns det ju ingen annan än alliansen som visat sig duglig att sköta landet just i kristider.

 4. Överraskande vändning. Kolla PJ Linders försonliga ”signal” i SvD. Såhär: Faller Wanja, faller Bäckström. Farligt, farligt. Nu håller de i hop. Väljarna desillusioneras. (s)-ras smittar över på alliansen med risk för mycket lågt valdeltagande 2010. Eller chans. Humor, ja. Fars. Look at the bright side. Ulf Nilson med lång näsa.

 5. Och jag med. Om man skall vara ärlig. :oD

 6. Peter, fast tror du diskussionen är avslutad? Det tror inte jag… sista ordet är nog inte sagt, kanske för denna gång, men frågan kommer dyka upp igen.

 7. Nu går skam på torra land !

  Medlemmarna måste gå samman och diskutera möjligheterna att avsätta/byta ut sina förbundsordförande för hela högen är ju KORRUPTA ! Dom uttalar sitt stöd till Vanja-Korrupt ! Det är ju inte klokt alltihop ! Vad är detta ?

  Hela LO och Fack-farsen är ju korrumperade, nä det är snart dags att packa sin väska och flytta från Sverige, det blir bara värre och värre,det finns ingen framtid eller framtidstro kvar, fy…..
  Stackars våra barn som ska växa upp i detta land, hu….

 8. Thomas Carlsson

  Socialdemokratiska Partiet är de som i verkligheten har total kontroll över LO, inte LOs medlemmar, och partitoppen inklusive LOtoppen är genomsyrad av vänskapskorruption där de skyddar varandra och ger varandra lönsamma uppdrag, o eftersom det inte är politiskt korrekt att avskeda en kvinna idag, ni har ju alla sett och hört hur drevkvinnorna höjt rösten mot alla som vågar kritisera Vanja, så var det omöjligt för de socialdemokratiskt styrda fackförbundspamparna att avskeda Vanja. Vanja har INTE förtroende från en majoritet av LOs medlemmar men detta är som sagt irrelevant för det är ju inte medlemmarna som bestämmer i LO utan det är ju det socialdemokratiska Partiet som styr LO.
  Vanja och hennes socialdemokratiska propagandaorganisation LO gav partiledarposten till Mona trots att Monas personliga skandaler o uttagna ”förskott” på lönen gjort henne politiskt död, o nu betalar Mona tillbaka genom att indirekt beordra LO att behålla Vanja som ordförande.
  Eftersom Vanja, liksom Mona, är kvinna så är det idag omöjligt att avskeda henne för det finns idag inget mer politiskt inkorrekt än att avskeda en kvinna. Vanja har grovt svikit LOs mest grundläggande värderingar när hon själv i AMFs styrelse agerat på precis det sätt som hon och LO kritiserat giriga kapitalister i företagsstyrelser för. Både Vanja och Mona är i praktiken omöjliga att avskeda just på grund av att de har politiskt korrekt kön.

 9. Det roligaste är ju faktiskt att Baylan med flera verkar tro att dom kan sätta punkt för debatten! Det är verkligen humor. Är det ingen av dom som har tillgång till internet? Baylan går från klarhet till klarhet. Han blir en katastrof för sossarna, både i EP-valet och i nästa års val. Sen får han avgå…

  Mvh

  Seved Monke
  Liberati

 10. norah4you

  Baylan aspirerar väl på reservplats i laget som tävlar om att få stå för Alliansens bästa reklaminlägg ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s