Du vet vad du får.

Idag ger Alliansen besked om skatterna för pensionärerna. Riktiga besked som är finansierade fullt ut. Skillnaden mellan Alliansen och de rödgröna är mycket stor i den valrörelse vi nu ser. De röda lovar och lovar, men berättar inte hur deras löften ska genomföras och finansieras. Det är alltid någon annan som ska betala. Alliansen visar upp ett ansvarstagande man önskar alla partier kunde visa upp. Vallöften ges bara utifrån vad man faktiskt kan genomföra. Väljarna kan lita på att de löften alliasen ger kommer att bli genomförda. Bara det är ett argument att rösta på Alliansen. Du vet vad du får.

Bloggar: Ankersjö och Thomas och Altenberg och Lotta och Marcus och Peter S och Amanda

Media: DN och SVD och Exp

About these ads

8 kommentarer

Filed under val 2010

8 responses to “Du vet vad du får.

 1. JonasE

  Ja en röst på Alliansen så vet man vad verkligen får:
  Fortsatt ökande klyftor!!.
  Utförsäkringspolitiken fortgår, med ökat bidragsberoende som följd!!.
  Skattesänkningar före välfärden!!.
  De 10% fattigaste blir än fattigare!!.
  Den höga arbetslösheten biter sig fast!!.
  Fortsatta utförsäljningar av statens tillgångar, till REA priser!!.

  NEJ!!, för en vanlig människa!!, som kan bli sjuk eller arbetslös!!, så står inte hoppet till Alliansen!!.
  Det är bara att hoppas att den vanliga människan inser detta innan valet!!.

 2. Jerker Wågberg

  Jo, nog vet vi vad vi får. Det är det som är problemet; FRA, ACTA, IPRED2, datalagringsdirektivet plus Asks alla förslag. Inte för att det skulle vara bättre med Bodström, men jag hade för inte så länge sedan betydligt högre tankar om moderaterna.

 3. Pingback: Sanningen om samhället – 2010-08-23 EM

 4. Jo då, de flesta borde veta vid det här laget vad vi får med Moderaterna vid rodret, eller rättare sagt vad vi inte får. De sjuka får ju inte ens fortsätta leva i lugn och ro till de dör av sin sjukdom, nej det ska jagas och förnedras och pengarna dras in. Under tiden får de som sedan tidigare badar i pengar ännu mer i plånboken att köpa ”leksaker” och penisförlängare för. Jo då, nu vet vi alla vad som gäller, de som inte fattat det ännu är nog både blinda och döva!

 5. Du får en känslokall justitieminister som tycker att vissa brott kan dömas på plats. Då föredrar jag nog heller en person med integritet och hjärta som Thomas Bodström. Det var modigt och rätt att vägra drogtestet!

 6. Tjurbajs, min vän. Moderaterna är de besuttnas parti och ni kommer alltid att arbeta för att de besuttna i första rummet ska få det bättre. Ni är ett högerparti, inte ett vänsterparti.

 7. Anders Nyman

  Dessutom vet vi att alliansen gärna vänder kappan efter vinden i sin iver att behålla makten. Arbetslinjen var väl att det skulle löna sig bättre att arbeta än att vara pensionär. Deras ideologi var ju att sänkt skatt på arbete ger fler arbeten som i sin tur höjer pensionerna. Nu har de förkastat den delen av ideologin. Antingen har de slutat tro på den politiken eller så är det enbart för att det är valår. Upp till var och en att bedöma.

 8. Jan

  Jag har aldrig förstått varför det skall vara högre skatt på pensionsinkomster jämfört med arbetsinkomster. De flesta med vanliga arbeten är inställda på att inkomsten sjunker radikalt när man blir pensionär. Att öka den skillnaden ytterligar med skattesystemet kan knappast vara motiverat. Alliansens omvändelse verkar ha skett under galgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s