Vem vet vad morgondagen bjuder på

Beskeden som gavs igår gäller inte idag och kommer att ändras imorgon. Så kan man sammanfatta Håkan Juholts ledarskap och det både när det gäller politiken och övriga besked. Senast i raden av nya besked är att Juholt nu menar att det var fel av honom att be om ursäkt. Men, vänta lite nu. Är det inte just det som Juholt har hållit på med i flera veckor nu, men nu gäller uppenbarligen inte den ursäkten längre.

Politiskt så ger Juholt nya besked varje gång han yttrar sig. Inte ens beslut som tagits på kongressen är helig. Allt kan ändras om och om igen, bara så långe det passar vad Juholt vill förmedla för dagen.

Man kan med lätthet förstå att Juholt retar gallfeber på sitt eget folk. De flesta verkar orka hålla tyst, men inte alla. Jag tror inte heller att Juholts problem är över. De kommer att fortsätta.

Så imorgon väntar en ny dag med förmodligen nya besked. Vem vet vad morgondagen bjuder på.

Media: Expr1, Expr2, Expr3, AB, SvD, DN, DN-TV och DN och AB

Bloggar: Tokmoderaten och Högberg, Västros, MMK, Westerholm

About these ads

7 kommentarer

Filed under Uncategorized

7 responses to “Vem vet vad morgondagen bjuder på

 1. Här kommer mer nytt. Regeringen varnades – redan 2008. Barn- och äldreminister Maria Larsson (KD) kände till den bristande kvaliteten inom den privata vården redan 2008. Det gäller till att inte kasta sten när man sitter i glashuset.

 2. Så jävla trött på dig och ditt ständiga jävla skitsnack din självgoda upplåsta lilla fitta.

  Sådana som dig är ett direkt hot mot demokratin.
  Håkan och Socialdemokraterna får inte en chans att diskutera politik.. så börjar skitsnacksbasunerna att ljuda.

  Ni Moderater har ju ingen som helst politik, ni har inga lösningar på någontin…när hade ni minsta tillstymmelse till reform senast?

  Så jävla uppenbart att ni helt och hållet inriktar er på att svartmåla motsåndare än att föra fram er egen politik (vad den nu är)

  Usch.. har sett detta i USA´s valkampanjer och är ju inte direkt förvånad att ni apar efter… men så jävla tråkigt att ni ska förstöra det politiska klimatet i Sverige med dessa metoder.

  Hoppas du åker på en rejäl käftsmäll en vasker dag så dt där själgoda äckliga flinet försvinner!

 3. Kan inte låta bli att fundera över vilka som finns med på Moderaternas, av EU:s kritiserade, hemliga lista på bidragsgivare nu när allt om Carema dyker upp och som moderaterna verkar hålla om ryggen ? Ska man våga sig på en gissning ?

 4. Niklas

  Hoppas att Andreas kommentar får stå kvar som ett tecken på vad som verkligen hotar demokratin…

  Juholt har alla möjligheter att diskutera politik. Svårt dock att minnas vad han säger eftersom det ändrar sig varje dag. Allt är bluff och vad som gäller idag gäller inte i morgon. Ursäkter ska komma från hjärtat, eller inte alls. Att ta tillbaka ursäkter är något 5-åringar sysslar med.

  Ett sätt för Juholt att få komma till tals är att debattera på SVT, men det dög inte om regeringspartierna fick stå tillsammans. Alla fattar att SD inte är ”med” sossarna. Juholt fattar att alla fattar. Men Juholt hade en agenda att SVT skulle visa upp en splittrad regering i studion där alla stod huller om buller, som Juholt vill ha det mesta.

  Angående Carema så borde politikerna som handlat upp dem avgå. De har Vårt uppdrag att säkerställa kvalitet för människor som inte kan slåss för sig själva samt göra det bästa av våra skattepengar. Att tillåta vinst hos privata vårdgivare är självklart, men politikerna ska vara ett fungerande kontrollorgan.

 5. Wunder

  NIklas – jag tror inte Juholt är särskillt bright. Hans taktik är att lyssna och känna efter och sedan göra det han blir rekommenderad till eller tror är rätt. När han blir anklagad för att fiffla så säger han – oj – det var inte meningen. Jag betalar tillbaka och ber om ursäkt. När det sedan med all tydlighet framkommer att några sådana bestämmelser finns inte. Han har inte gjort något fel. Och dessutom alla förståsigpåare sägar att hans största misstag var att be om ursäkt. Då lyssnar han och tänker ett par månader – och sedan ångrar han sin ursäkt offentligt. Om nu förståsigpåarna säger att han inte borde ångrat att han bad om ursäkt så blir det nog tilt i Juholts pall. Kanske ångrar han då att han ångrar sig. Som sagt var – jag tror inte han är särskillt bright.

 6. Wunder

  Niklas – när det gäller vinst och vårdgivare har du en poäng. Man är en dålig uppköpare om man inte har en väl fungerande kontrollapparat. Kan man inte tillsätta den apparaten så skall man nog inte lägga ut vården på entreprenad. Det handlar ju om gamla människor man tar hand om. Som du och jag i morgon.

  Jag misstänker personligen att man skall tveka in i det sista innan man funderar på att låta privata intressen ta hand om sjukvård och skola.

  Sedan borde ju Caremas ledning och/eller ägare sitta 12 år och skaka galler för det kriminella sätt de smitit från skatt -tycker jag. Men … det verkar inte som om lagstiftarna haft tillräckligt med fantasi för att stopp dylika skurkar.

 7. Pingback: En chefspappas vardag… » Floppen Juholt vs. Floppen Kär och Galen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s