Vi kan inte folkomrösta om människovärdet

Att Sverigedemokraterna saknar en politik för Örebroarna och Örebro framgår tydligt är SD nu tydliggör sitt politiska trakasseri mot Örebros invandrare. I en rad SD motioner till kommunfullmäktige så föreslår man bland annat att invandrarna ska utestängas från att arbeta genom att inte få omfattas av arbetsmarknadsåtgärder. Invandrarna ska inte heller få bo kvar i Örebro, man ska med kommunala medel hjälpa dem att flytta och Örebro ska sluta ta emot invandrare.

Det är en politik som är skrämmande, oseriös och ovärdig. Att trakassera judar och muslimer för vad de äter är bara ett exempel på SD trakasseriet.

SD vill dessutom att Örebro ska folkomrösta om invandringen. Det går givetvis inte att folkomrösta om människovärdet. En av grundpelarna i vårt samhälle är alla människors lika värde.

Återigen blir det tydligt att våra värderingar är lika oförenliga med sverigedemokraternas värderingar som eld är med vatten.

NA skriver om det, men är ej ännu upplagt på internet. Här ser du en bild:

20120114-104143.jpg

About these ads

12 kommentarer

Filed under Uncategorized

12 responses to “Vi kan inte folkomrösta om människovärdet

 1. The Puker

  Palmedjäveln verkar vara mer värd än alla andra eftersom han skall kunna leva lyxliv i Nordkorea på skattebetalarnas bekostnad. När skall ni begära honom utlämnad och ställd inför rätta?

 2. The Puker

  För övrigt är det mycket elakt att säga att alla är lika värda för då blir feta människor mindre värda per kilo. Och skulle man fylla en livbåt efter de premisserna så skulle de feta få stå utanför. Givetvis är alla människor lika mycket värda per kilo, allt annat är diskriminering!

 3. Vad SD tycker eller inte tycker skiter jag i. De härjar på marginalen men om inte Staten tar ansvar för den förda invandringspolitiken OCH MED MERA RESURSER HJÄLPER kommunerna att integrera invandrare så har Staten byggt en tickande bomb, alldeles själva. Jag vill ha invandring men inte på de villkor som är idag. Kommunerna kompenseras alldeles för lite av Staten för sin mottagning av invandrare, flyktingar. Det är många kommuner som går på knäna i denna fråga.
  Dessutom råder det bostadsbrist i landet.
  Äldre får inte den vård de behöver.
  Sjuka tvingas ut på en arbetsmarknad där de igentligen inte är behövda.
  Sjuka utförsäkras.
  Staten har skyfflat över det problem Staten skapat på kommunerna.
  Därför går många kommunala socialkontor på knäna också när den stora massan av sjuka och arbetslösa kastas ut ur systemen och får söka ”försörjningsstöd”. ( Vilket inte är något stöd att tala om då nivåerna är för låga!)

  Och Staten friskriver sig från ansvar när budgetar i kommunerna kapsejsar?

  Politiker tycker att det är så hemskt och underligt att SD vinner poäng? Det tycker sannerligen inte jag.

 4. Men varför eftersträvar inte Moderaterna då att se till att alla har lika värde I Sverige oavsett om vi arbetar/ade förr -nu eller senare…varför får jag som har fyra utbildningnar massor av arbetserfarenhet och verkligen slitier samtidigt som jag satt som kassör i diverse föreningar och styrelser… Idag leva på existens minimum och vara hemlös och leva helt utanför, skuldsatt…Varfrö sparkade man undan benen för mig när jag fick cancer??? varfrö sparkade ni undan mina framtidsplaner att starta företag inom ett år… Varfrö skulle min strävan under 38 år vara förgäves..????Varfrö var mina pengar inget värde och min utbildning och min erfarenhet och att jag var en av dem som skulle kunna anställa inom något år… varfrö tog ni mitt värde ifrån mig??? Jag tycker det är en form av rasim som ni utförd det senaste året på strävsamam männsikro som dömt ut..

 5. Uffe

  De börjar väl bli dags att blicka framåt och se till att alla har en framtid i detta land istället får att skylla på invandrare, arbetslösa, sjuka osv. Svensken har en väldigt ful vana av att bara klaga och vara negativ istället för att blicka framåt och göra nått konstruktivt av den korta tillvaro man har mellan födelse och döden :)

 6. TheJoker

  Lindatheputa

  Tought behind the computer p—y! Support immigration but not lazy fucks from Somalia and Afghanistan and Iraq.

  Come to LA and se how tough you are bitch.

  Always support avpixlat.info

 7. TheJoker

  Malmö får klatschig slogan och nya vägmärken
  PANGSTADEN I spåren av traumatiska händelser uppstår ofta ett slags galghumor som ett psykologiskt sätt att försvara sig mot det obehagliga. Det ökande dödliga våldet i Malmö är inget undantag. Häromdagen twittrade och facebookade Trelleborgspolitkern Ulf Bingsgård (M) några skämt kring denna händelseutveckling. PK-media väljer att kalla det ett hån och slå upp saken stort. Inför detta drev faller Bingsgård till sist till föga och gör en pudel. Åsiktstotalitarismen har segrat igen.

  Det Bingsgård närmare bestämt twittrade var “Hörde att Malmö söker en ny slogan. Vad sägs om ‘Malmö – en pangstad nära dig’”. Han ska också ha snickrat ihop något i stil med “‘Skjut inte på morgondagen, den du kan skjuta idag“. Alla gillar inte den här sortens politiskt inkorrekta humor och naturligtvis finns det gränser för hur grov det är lämpligt att vara, i synnerhet om man innehar offentliga politiska uppdrag, men drevet mot Bingsgård känns ändå som ett utslag av bigott puritanism.

  På tidningsredaktionerna är det inga problem att raljant kalla kommentarsfälten för “pissrännan” och när vanligt folk får tycka till i SVT Debatt för “apberget”. Men när andra raljerar, och i synnerhet där det finns en alldeles så avlägsen möjlighet att koppla utsagorna till rasism, främlingsfientlighet eller nån “utsatt grupp”, då går det rikslarm i det grötmyndigt politiskt korrekta media-Sverige.

  Nyss gick artisten Timbuktu i taket över en skämtteckning om kannibaler. Ungefär samtidigt fick Sametinget frispel över att skådespelaren och TV-kocken Per Morberg skojat till det lite om lappen som skar av sig läppen. När svenska Grotesco skämtade om bögar och religion för ett tag sedan gick också indignationens vågor höga. Till PK-maffians försvar kan man kanske anföra att det finns grupper som är ännu mer lättkränkta – muslimer till exempel. Ovan nämnda exempel framstår ju som blott milda västanfläktar jämfört med de orkaner Lars Vilks rondellhund och Kurt Westergaards Muhammedkarikatyr rörde upp.

  Komikerlegenden John Cleese från Monty Python och Pang i Bygget har sagt att det som inte får skämtas om inte heller är värt att ta på allvar. Frågan är också om det gagnar arbetet mot rasism och fördomar att hålla kliniskt PK-rent också på humorns område eller om det kanske snarare är kontraproduktivt att täppa till denna säkerhetsventil och att trycket då i stället hittar sitt utlopp på mindre lämpliga och mer allvarliga ställen.

  Vid en första förfrågan från media intog Ulf Bingsgård hållningen att en bra politiker är en färgstark politiker som vågar ta upp diskussioner. Skämtet menade han var en intern jargong mellan två intilliggande städer och ingick i en ambition att lyfta debatten om situationen i Malmö och hur den även påverkar Trelleborg. Ingen hade heller hört av sig till Bingsgård och tagit illa upp. Efter att media satt sina inkvisitorer i arbete lyckades man dock snabbt få Bingsgård på knä för att göra avbön:

  – Jag har först nu förstått att det jag skrivit kan uppfattas som negativt. Jag såg det som att jag lämnade en skämtsam kommentar. Som alla andra lär jag mig sociala medier efter hand.

  Men media vill förnedra Bingsgård ytterligare lite och förvissa sig om att han kommer att uppföra sig politiskt korrekt och icke mera synda härefter. Mästrande frågar man därför Bingsgård om han kommer att ändra sitt beteende på Facebook och Twitter efter detta, och man måste ha varit nöjd med det ångerköpta stoftkrälande svaret:

  – Ja, jag kommer givetvis att tänka mer på hur jag uttrycker mig i fortsättningen. Det är också viktigt att tänka på att alla som läser mig inte känner mig personligen.

  Kan detta betraktas som en seger för det goda samhället? Knappast. Snarare är det en seger för hyckleriet och den repressiva politiska korrekthet som viner som en piska i luften över de strykrädda svenskarna.

  En konkret uppföljare till Bingsgårds twittrande är det förslag till rockslagsknapp som avbildas här ovanför. En annan liknande humoristisk reaktion på det i sig allvarliga som sker i Malmö är ett förslag på nya vägmärken åt staden:

  Här på redaktionen tror vi att den här sortens humor behövs, att den i grunden är sund och att oavsett vad man tycker om den är en del av människans natur, i vilken man i så fall kan finna betydligt sämre karaktärsegenskaper att ondgöra sig över. Om människor nöjde sig med att slåss med humor och ord skulle jorden vara rena paradiset. Att hindra människor från detta är inte bara missriktat och felprioriterat, det är som redan antytts också kontraproduktivt och riskerar att fösa de politiskt frustrerade till väsentligt mer obehagliga arenor för utlopp. Etablerade politiker som Ulf Bingsgård kanske inte ligger i riskzonen för detta men väl mången annan svensk som ser verkligheten omkring sig och behöver ventilera sin frustration över i vilken riktning samhället utvecklas.

  Trelleborgs Allehanda

  2012-01-14, 13:28 (uppdaterat 2012-01-14, 13:52) | Kategori(er): Brott, Humor, Inrikes, Invandring/mångkultur, Media, Politik

 8. Är du kommunist, Kent? Ska inte de som betalat in skattepengarna få ha en åsikt om var de ska satsas? Är det diskriminering att satsa på inhemska pensionärer istället för folk från hela världen? Vem är du att dela ut kulturmarxistiska pekpinnar?

 9. The Puker

  @ Cavatus!
  Kent är bara en jättebebis som bajsar på sig om han inte får vara pk.

 10. The Puker

  Det är även dags att vi tar kampen mot alla kvinnoförtryckande ideologier

 11. Bittergubbe

  ”invandrarna ska utestängas från att arbeta genom att inte få omfattas av arbetsmarknadsåtgärder”
  Om nu hela världen skall uppgå i en slags arbetsgemenskap där alla är lika mycket värda torde ju inga som helst företagsutflyttningar från Sverige spela någon som helst roll!
  Människa som människa, vad spelar det för roll om Saab, Skf, Abb mfl ligger i Trollhättan, Göteborg, Adisss abbeba, Kuala lumpur eller annan plats, det gagnar ju bara människor!

  Skall folk som flyttat över 7-8 demokratiska länder innan de hamnat strax under nordpolen premieras genom att erhålla ”lika värde” på den Svenska arbetsmarknaden så är ju tanken elitistisk.
  varför skall dessa plötsligt innefattas av svenska arbetsmarknadsåtgärder då deras kvarvarande landsmän ej gjör det? Är de plötsligt värda mer som Svenska medborgare?

  Hur tänker ni, bäste moderat Persson?

 12. Urban Jakobsson

  Bara en massa floskler,berikar? jo det har jag sett tillrackligt av, pa en direkt fraga kan du inte svara vad inv kostar men den BERIKAR regeringens egen utredning visar klart att inv gar back med ca 50miljarder per ar! Var ligger fortjansten dar? Kan vi inte ifragasatta det negativa som det for med sig? eller ska vi medborgare bara hallakaften och acceptera all skit som dem har dragit hit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s