Gästblogg: Maria Haglund – välkommen till Örebro!

Jag ser fram emot att Örebro under två dagar kommer att översvämmas av moderater! Ännu en gång står vi som värd för ett stort arrangemang när Sverigemötet imorgon bitti drar igång med ca 2000 moderater från hela Sverige på plats. Jag vänder mig till alla moderatvänner och hälsar er varmt välkomna till Örebro!

Programmet är fullspäckat och era förväntningar är säkert höga på intressanta föreläsningar och ett bra arrangemang. Jag hoppas också att ni tar till vara på tillfället till samtal, möten och trevlig samvaro. Konferensen är populär, både för sin höga kvalité och för att den ger oss alla ett tillfälle att träffa kollegor och vänner från hela Sverige. Den ger oss också ett välförtjänt avbrott i den politiska vardagen där vi kan hämta kraft och inspiration inför kommande politiskt arbete.

Jag hoppas att ni också får tillfälle att se lite av vår fantastiska stad. Ett tipps är att ta en promenad, eller en joggingtur, norrut längst Drottninggatan fram till slottet, svänga höger och ner efter Svartån till Stadsparken. Då får ni lite luft, kultur och vacker omgivning!

Vi Örebromoderater är, tillsammans med hela Riksorganisationen, redo för att göra dagarna så bra som möjligt för alla våra gäster. Vi har rutin och vårt fantastiska Conventum som stärker oss i tron att det bli en lyckad konferens.

Ännu en gång, välkommen till Örebro!

About these ads

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s