Följ Nya Moderaterna i Almedalen!

Även om vädret har varit lite ostadigt på sina håll har våren äntligen övergått i sommar. När vi summerar de senaste månadernas arbete kan vi konstatera att det varit en mycket intensiv period, särskilt när det gäller vår politiska idéutveckling.

Jag tänker främst på våra fem arbetsgrupper – Ansvar för ekonomin och full sysselsättning, Världens bästa skola, Hälsosamma Sverige, Bekämpa alla brott och Föregångsland för klimat och hållbarhet som under våren arbetat aktivt med att ta fram nya förslag för att förnya, förstärka och utveckla den moderata politiken.

Våren har även innehållit en hel del utåtriktade kampanjaktiviteter. Den 2 juni gick moderata företrädare på samtliga nivåer ut och mötte människor på gator och torg i en rikstäckande kampanj – ”Vad händer om ingen jobbar?” Kampanjen var viktig av två skäl. Dels för att visa att vår organisation har den energi som krävs i en valrörelse, men framförallt för att Nya Moderaterna är ett nyfiket parti som vill möta människor och lyssna på hur de ser på Sveriges framtid.

Den viktigaste frågan i valrörelsen 2014 kommer att bli den om jobben. Jobbfrågan kommer sannolikt att få stort utrymme även under årets Almedalsvecka, som startar nu på söndag. Många av oss lär ses i Almedalen. För dig som inte har möjlighet att vara på plats finns det många olika sätt att följa det vi gör.

På vår hemsida, http://www.moderat.se, hittar du all samlad information. Där kan du även klicka dig vidare till vår blogg. På Moderaternas dag, tisdagen den 3 juli, kommer vi att livesända intressanta seminarier och dagens höjdpunkt – Fredrik Reinfeldts Almedalstal. Dessutom kommer vår hemsida få ett nytt, fräscht utseende denna dag. Så håll utkik! Till sist får du inte glömma att följa oss i sociala medier:

Facebook: http://www.facebook.com/moderaterna
Twitter: @nya_moderaterna

Med hopp om en lyckad Almedalsvecka och därefter lite tid för semester och rekreation vill jag tillönska er alla en riktigt glad och trevlig sommar. Nästa nyhetsbrev kommer i augusti. Vi hörs då!

Kent Persson
Partisekreterare
Nyhetsbrev #4, 2012-06-28

About these ads

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Följ Nya Moderaterna i Almedalen!

  1. Tvärtom. Istället skall jag bojkotta media om Almedalen 2014 efter bl.a M:s fatala och ologiska beslut om sjukvård för papperslösa m fl.

    Riksdagen stiftar en lag som säger att om man får avslag på sin ansökan om att få stanna i Sverige så skall man lämna landet. Men sen ger samma riksdag förmåner till de som inte gör det. Logik?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s