Nya Moderaternas färd mot 2014 börjar nu!

Med knappt två år till nästa val kraftsamlar vi nu i en rikstäckande kampanj. På flera orter runt om i landet hålls i morgon upptaktsmöten som markerar starten för en av de största mellanvalskampanjerna i vårt partis historia.

Kampanjen inleds med Sveriges största politiska kick-off på nätet – en livesändning från Stockholm, Malmö, Göteborg, Uddevalla och Östersund. Därefter ger sig moderater över hela landet ut för att knacka dörr.

Målsättningen är att genomföra 100 000 direkta möten med människor under hösten. Vi är medvetna om att det ställer höga krav på organisationen, men jag är övertygad om att vi har den energi som krävs att bedriva valrörelse – även mellan valen.

Höstkampanjen 2012 handlar om att lyssna, utveckla vår politik och återkomma med svar på människors frågor. Hur ska Sverige se ut i framtiden? Det är i människors verklighet som dagens problem och orättvisor går att finna. Därför är det i just samtalen med människor som både problemen och lösningarna kan hittas.

Nya Moderaternas viktigaste fråga är jobben. Det är bara genom en politik som leder till fler jobb som vi har möjlighet att upprätthålla en trygg gemensam välfärd med hög kvalitet i vården, skolan och omsorgen.

Därför är vår utgångspunkt inför 2014 att forma en politisk agenda som utgår från den nya, moderna arbetsmarknad som nu växer fram. Vi är övertygade om att alla jobb behövs och det ställer krav på en politik som fortsatt främjar arbetslinjen och som samtidigt stimulerar framväxten av en mångfald av jobb, även arbeten med lägre trösklar.

Vårt mål är full sysselsättning. För att nå dit måste vi hitta nya, effektiva sätt att underlätta för de grupper som har svagast förankring på arbetsmarknaden.

Sverige behöver ett modernt arbetarparti som blickar framåt. Nya Moderaterna är det partiet och det ska vi nu visa. Till dig som deltar i höstkampanjen: ta chansen att hitta nya möjligheter till möten och dialog och framförallt – ha kul!

Kent Persson
2012-09-28

Nyhetsbrev #8

About these ads

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s